Faciliteiten

VEERKAMER

Boven in het restaurant heeft u niet alleen een mooi uitzicht over de rivier maar kijkt u ook uit over de uiterwaarden. Ook dit gedeelte is bijzonder sfeervol ingericht. Behalve voor een lekker hapje eten is deze ruimte uitermate geschikt voor feesten en recepties. Maar ook voor vergaderingen. De zaal is voorzien van alle faciliteiten, zoals bar, toiletten, draadloos internet en beamer. Door de inrichting is de zaal al geschikt vanaf 2 personen tot 60 personen, afhankelijk van het doel en de opstelling.

Huyskamer
Sinds de zomer van 2014 hebben we beneden een extra ruimte met uitzicht over de uiterwaarden.
Uitermate geschikt voor kleinschalige bijeenkomsten en etentjes.
Geschikt van 2 tot 25 personen, afhankelijk van het doel en de opstelling. Voor de nieuwe ruimte hebben we een terras aangelegd. Bij mooi weer is deze bij gebruik van de Huyskamer ook te bespreken.

Terras
Wanneer het weer het toelaat, kunt u lekker genieten op ons mooie terras met een prachtig uitzicht over de rivier de Lek. Er is genoeg te zien: de veerpont, schepen, fietsers en wandelaars zorgen voor een levendig plaatje.

Iets te vieren

Er zijn bij ons diverse mogelijkheden voor recepties, feestavonden, koffietafels en buffetten. Voor groepen kunnen wij in overleg met u een diner samenstellen. Natuurlijk ook met gerechten buiten onze kaart om, zodat alles op uw wensen is afgestemd.

Vergaderingen
Onze bovenzaal leent zich uitstekend voor vergaderingen. De zaal beschikt over een beamer, draadloos internet en alle andere gewenste hulpmiddelen. De goede verzorging, de inrichting en de mooie omgeving zullen bijdragen aan een geslaagde vergadering of bijeenkomst. Wij stellen het arrangement graag in overleg met u samen. Of u nu kiest voor een koffietafel of een diner, onze koks zullen het graag voor u verzorgen.

Overnachten
Boven het restaurant bevindt zich het logement de Barones. U kunt hier overnachten in een prachtige omgeving. De kamers zijn bijzonder sfeervol ingericht en voorzien van veel faciliteiten. U logeert midden in de natuur maar bent centraal gevestigd. Steden als Culemborg, Tiel, Den Bosch en Utrecht zijn gemakkelijk en snel bereikbaar. Kijk bij overnachten voor kamerprijzen en arrangementen.

Kinderhoek
Voor de kinderen is er in het restaurant (op de begane grond) een leuke speelhoek. U kunt nog eens gezellig bijkletsen terwijl de kinderen zich vermaken in de kinderhoek met spelcomputers, knuffels en het aankleden van poppen, spelen in de paddestoel of één van de andere spellen.

bezoek ons

Veerweg 7 
4112 PC Beusichem 

contact

Tel. 0345 – 501 449
beusichem@veerhuys.eu 

openingstijden

M-Z 11:00 uur – 22:00 uur

Zo: 09:30 uur – 22:00 uur